Blog Freya

Freya Therapy - un modul dedicat industriei balneare

Freya a implementat cu succes, la Călimănești – Căciulata,  proiectul Freya Therapy. 

 

Proiectul a constat în centralizarea, gestiunea și raportarea concomitentă a întregului spectru de activități a 10 unități hoteliere și balneoclimaterice. Cumulat, aceste unități, reprezintă un business de peste 9 milioane euro anual. De la rezervări pe camere, la flow de tratamente, număr de locuri, ticketing, gestiune parcare, acces la piscine, restaurant și multe alte module special dezvoltate pentru acest tip de operațiune. Proiectul va avea ca rezultat o diminuare considerabilă a timpilor de rezervare/alocare a locurilor, eficientizarea tuturor proceselor interne, reducerea costurilor și creșterea profitabilității in toate segmentele stațiunii.

Ultima actualizare: Luni, 07 Martie 2016

Accesări: 3309

Citeste mai mult...

Team Building Soft Tehnica 2015 - ”Noi suntem toti”

A trecut o saptamana de cand ne-am intors din Team Building si inca ii simtim efectele! Am petrecut 4 zile minunate in Paraul Rece, Predeal, unde ne-am jucat, ne-am distrat, ne-am pus la incercare, ne-am provocat, ne-am ajutat unii pe altii si am impartit si o raceala zdravana.

Anul asta ne-am gandit sa facem ceva diferit inca de pe drum, asa ca am mers impreuna cu autocarul. In prima seara ne-am destins, ne-am relaxat si am incins prima petrecere.

Am inceput activitatile cu o provocare pe echipe: sa gandim impreuna o aplicatie inovativa, un business plan pentru aceasta, dar si un spot publicitar. Dupa doua zile de brainstorming, idei, filmari, logo-uri, planuri, prezentari, echipele s-au confruntat intr-o arena, unde au trebuit sa convinga juriul sa investeasca in aplicatia lor. Desi cu totii am luat activitatea in serios, nu am putut sa nu realizam clipuletele si cu o doza de umor.

Ultima actualizare: Marti, 13 Octombrie 2015

Accesări: 3559

Citeste mai mult...

Freya Days 2015

Freya Days 2015

Weekend-ul acesta, echipa Freya a ”jucat” iar in deplasare!

Freya Days 2015, evenimentul cu, despre si pentru partenerii nostri, s-a desfasurat la Brasov in perioada 8-10 mai.  Sub deviza ”O afacere care produce doar bani nu este o afacere buna”, evenimentul a fost diferit de cel de anul trecut. Diferit prin obiective, prin asteptari, pentru ca zilele Freya nu sunt doar despre Freya, ci despre oportunitatile, afacerile, entitatile, prieteniile si energiile pe care le leaga. 

Ultima actualizare: Miercuri, 13 Mai 2015

Accesări: 3606

Citeste mai mult...

Freya Road Show 2015

Freya Road Show 2015

In dimineata aceasta, colegii nostri au pornit la un drum lung, dar intens. Cursa contra-cronometru arata cam asa: de parcurs 7 judete in doar 5 zile, in cadrul Road Show-ului pe care il organizam anual in vederea construirii unor parteneriate strategice alaturi de antreprenori cu aceleasi idealuri ca ale noastre. 
 
Cei aproape 2000 de km pe care ii au de parcurs in 5 zile, strabat urmatoarele judete: Sibiu, Alba, Satu-Mare, Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin, notate in ordinea de parcurgere. 

Ultima actualizare: Miercuri, 18 Martie 2015

Accesări: 3982

Citeste mai mult...

Freya in 2014 - Episodul 5 - Casa noua

Sediu nou

Incheiem seria episoadelor in care povestim anul 2014 cu un subiect care a marcat in mod obiectiv cresterea si evolutia noastra. Pe 6 decembrie 2014, Mos Nicolae a rasplatit eforturile noastre cu un sediu nou.

Multi pot vedea acest pas ca unul natural, normal, ca o incununare a succesului nostru. Insa pentru noi a insemnat un obiectiv comun, efort si satisfactie. Procesul s-a petrecut asa cum s-ar petrece intr-o familie.

Ultima actualizare: Miercuri, 18 Februarie 2015

Accesări: 3968

Citeste mai mult...

 
Prezentari video
Sustinem excelenta
Certificari ISO 9001 - ISO 27001

prezentari-video2

logoexcelsior

Certificari ISO

windows_8_compatible


LINKURI PARTENERE

URMARITI-NE PE
facebookyoutube google

 

Suport Tehnic pana la 24/7

Dorim sa va raspundem la toate intrebarile si sa va lamurim orice neclaritate. De aceea va putem oferi suport tehnic NON-STOP !

Nu ezitati sa ne contactati !

freya-phone
+4 021.636.70.85
+4 0761.658.430
freya-email
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Soft restaurant

|

Software restaurant

|

Gestiune magazin

|

Soft hotelier

|

Freya

|

Soft hotel

|

Soft gestiune

|

Soft gestiune restaurant

© 2015 Soft Tehnica - Freya® este marca inregistrata S.C. SoftTehnica S.R.L.