Blog Freya

Freya in 2014 - Episodul 4 - Freya la berarie

Parteneri Freya

In episodul trecut ati aflat cum am construit versiunea 2.0 a echipei Freya – The Ultimate Team. Tot atunci va spuneam ca aceasta versiune ne-a asigurat forte proaspete pentru o provocare foarte mare: instalarea solutiei Freya la Beraria H, cea mai mare berarie din sud-estul Europei.

Freya a oferit o solutie completa de servicii precum cele de marcaj, back-office, mobile, self-service si bucatarie si a presupus implementarea si configurarea speciala a celor 25 de POS-uri, adaugarea unui sistem de cautare si filtrare a datelor si optimizarea sistemului de casierie. Pachetul a inclus de asemenea un program de training integrat si un abonament lunar de mentenanta si suport tehnic 24/7.

Ultima actualizare: Joi, 12 Februarie 2015

Accesări: 4347

Citeste mai mult...

Freya in 2014 - Episodul 3 - Building the Ultimate Team

Parteneri Freya

Cele ce urmeaza sa cititi se pot constitui usor intr-o poveste cu inceput, multa actiune, nenumarate puncte culminante si un deznodamant fericit.

Cu multe pregatiri si planuri facute din timp, anul trecut, pe 5 septembrie, am pornit spre Cheile Butii, judetul Hunedoara, tocmai in muntii Retezat. Am sarbatorit acolo implinirea a 10 ani Soft Tehnica printr-un Team Building, sub tema “De 10 ani crestem impreuna!”.

Ultima actualizare: Miercuri, 11 Februarie 2015

Accesări: 2017

Citeste mai mult...

Freya in 2014 - Episodul 2 - Freya Days 2014

Parteneri Freya

In primul episod v-am oferit un indiciu legat de ce vom povesti saptamana aceasta: Freya Days 2014.

Asa cum va spuneam pe atunci, gazdele evenimentului nostru au fost chiar clientii care au provocat-o pe Freya “la tratament”, complexul hotelier Calimanesti - Caciulata.

In luna mai a anului trecut, am petrecut 3 zile productive alaturi de parteneri strategici din intreaga tara, care au in comun un cuvant-cheie: Freya.

Ultima actualizare: Miercuri, 28 Ianuarie 2015

Accesări: 1736

Citeste mai mult...

Freya in 2014 - Episodul 1 - Freya la "tratament"

Marketing Online Hoteluri

Cum ne aflam sub incidenta promisiunii de saptamana trecuta, iata-ne in starea de povestitori, gata sa impartasim cu voi momentele frumoase din 2014.

Vom incepe cu o experienta, o provocare care ne-a aratat cat de usor ne putem autodepasi si care ne-a adus satisfactii pe masura eforturilor.

Lant hotelier, trei locatii – Calimanesti, Caciulata, Sinaia. 11 hoteluri, 1001 camere. Daca de aici nu reiese o provocare, adaugam si domeniul balneo-climateric, 3 luni de dezvoltari continue si implementare.

La inceputul anului 2014 ne-am alaturat clientilor nostri in demersul de modernizare prin implementarea solutiei Freya Hotel in complexul Calimanesti-Caciulata. Vorbind despre o baza de tratament, am implementat nu doar solutia Freya Hotel, ci am si creat un modul special – Freya Therapy, necesar in automatizarea programarilor si alocarilor procedurilor de tratament. Astfel, este posibila raportarea automata a datelor referitoare la biletele de tratament, emise de CNAS.

Ultima actualizare: Miercuri, 21 Ianuarie 2015

Accesări: 1293

Citeste mai mult...

Freya in 2014

Marketing Online Hoteluri

Noi ne-am desprins deja de vacanta si ne aflam in perioada in care trecem in revista momentele cheie ale anului 2014. Si vrem sa participati si voi!

Stim, sunt multe evenimente si lucruri frumoase despre care nu v-am spus. Dar cum in perioada asta se fac planuri si promisiuni, abia asteptam sa va impartasim experientele care ne-au “crescut” in ultima perioada.

Ne angajam asadar sa livram povesti despre vise implinite, echipe de succes, evenimente reusite, colaborari promitatoare si multe alte surprize. Nu vom evita insa nici subiectele delicate!

Ultima actualizare: Miercuri, 21 Ianuarie 2015

Accesări: 1042

Citeste mai mult...

 
Prezentari video
Sustinem excelenta
Certificari ISO 9001 - ISO 27001

prezentari-video2

logoexcelsior

Certificari ISO

windows_8_compatible


LINKURI PARTENERE

URMARITI-NE PE
facebookyoutube google

 

Suport Tehnic pana la 24/7

Dorim sa va raspundem la toate intrebarile si sa va lamurim orice neclaritate. De aceea va putem oferi suport tehnic NON-STOP !

Nu ezitati sa ne contactati !

freya-phone
+4 021.636.70.85
+4 0761.658.430
freya-email
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Soft restaurant

|

Software restaurant

|

Gestiune magazin

|

Soft hotelier

|

Freya

|

Soft hotel

|

Soft gestiune

|

Soft gestiune restaurant

© 2015 Soft Tehnica - Freya® este marca inregistrata S.C. SoftTehnica S.R.L.