Blog Freya

Unde ne putem caza in Targu Jiu?

Marketing Online Hoteluri

Daca vreti sa faceti o vizita in orasul lui Brancusi, veti avea ce vizita: Casa Memoriala a lui Constantin Brancusi si cea a Ecaterinei Teodoroiu, Muzeul de Arta si, bineinteles, celebrele sculpturi ale marelui Brancusi: Coloana Infinitului, Masa Tacerii si Poarta Sarutului.

In Targu-Jiu se organizeaza mai multe evenimente culturale: in mai puteti participa la Festivalul National Coloana Infinitului si la zilele orasului Targu-Jiu, la sfarsitul lunii august la Festivalul de Folk si Balada “Poarta sarutului”, si in noiembrie la Festivalul de Muzica Populara “Maria Lataretu”.

Ultima actualizare: Miercuri, 14 Ianuarie 2015

Accesări: 1503

Citeste mai mult...

10+ pentru restaurantul tau. Idei de marketing

Marketing Online Hoteluri

Un studiu realizat de foodservicewarehouse.com anunta necesitatea integrarii tehnologiei moderne in strategiile de marketing ale restaurantelor. Fara acestea, administratorii nu vor putea tine pasul cu consumatorii din secolul 21.

1.       Un site de prezentare al restaurantului

Siteul de prezentare reprezinta identitatea online a locatiei tale, vizitat de o buna parte dintre clientii care vor sa ajunga la restaurantul tau. Clientii vor cauta pe site informatii precum:

Ultima actualizare: Miercuri, 14 Ianuarie 2015

Accesări: 2015

Citeste mai mult...

Prietenii nostri: Buchetiera – aranjamente florale personalizate pentru evenimente

Ruxandra Mateescu este designer floral la Buchetiera – un boutique cu aranjamente florale creative, colorate si inedite. Freya vă face cadou o reducere de 10% pentru orice fel de decorațiuni florale pentru restaurante și hoteluri marca Buchetiera.

Ultima actualizare: Joi, 31 Iulie 2014

Accesări: 1436

Citeste mai mult...

Perceptia antreprenorilor romani cu privire la mediul de business din Romania

Aproximativ 88% dintre antreprenorii romani considera ca accesul la finantare este dificil. In acelasi timp, aproximativ jumatate dintre antreprenori considera ca accesul la diverse proiecte de finantare este mai dificil comparativ cu anul anterior, in timp ce 27% dintre respondenti nu au remarcat niciun progres. Acesta este rezultatul studiului EY- “Antreprenorii vorbesc: Barometrul antreprenoriatului romanesc 2013”.

Studiul “Antreprenorii vorbesc” este un barometru anual ajuns la a doua editie si masoara perceptiile grupului antreprenorial din Romania cu privire la 5 factori esentiali: accesul la finantari, reglementari si impozitari, chestiuni de cultura antreprenoriala, educatia pentru sustinerea antreprenoriatului.

Ultima actualizare: Miercuri, 05 Martie 2014

Accesări: 1114

Citeste mai mult...

Soft Tehnica sustine educatia non-formala

Calitatea invatamantului romanesc este un subiect social dezbatut pe larg de toti cei implicati, fie ca este vorba despre elevi, parinti, profesori sau observatori, dar care-si amintesc insa de carentele unui sistem care trebuie, cu orice pret, reformat.

Soluția pare a fi educatie non-formala, exprimata prin infiintarea de cluburi de stiinta, cluburi de antreprenoriat, cluburi de dezvoltare personala si alte initiative care dezvolta potentialul si pasiunea tinerilor.

Ultima actualizare: Marti, 18 Februarie 2014

Accesări: 1533

Citeste mai mult...

 
Prezentari video
Sustinem excelenta
Certificari ISO 9001 - ISO 27001

prezentari-video2

logoexcelsior

Certificari ISO

windows_8_compatible


LINKURI PARTENERE

URMARITI-NE PE
facebookyoutube google

 

Suport Tehnic pana la 24/7

Dorim sa va raspundem la toate intrebarile si sa va lamurim orice neclaritate. De aceea va putem oferi suport tehnic NON-STOP !

Nu ezitati sa ne contactati !

freya-phone
+4 021.636.70.85
+4 0761.658.430
freya-email
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Soft restaurant

|

Software restaurant

|

Gestiune magazin

|

Soft hotelier

|

Freya

|

Soft hotel

|

Soft gestiune

|

Soft gestiune restaurant

© 2015 Soft Tehnica - Freya® este marca inregistrata S.C. SoftTehnica S.R.L.