Blog Freya

10 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a deschide un restaurant

Ce trebuie sa stii cand deschizi un restaurant

1. Deschiderea si managementul unui restaurant necesita multa munca

Desigur ca administrarea unui restaurant pare “cool” din mai multe puncte de vedere, dar in realitate, a avea un restaurant inseamna multa munca.

Oricine din industria ospitalitatii va va spune cat de mult a muncit pentru a face o afacere rentabila. De asemenea, ca administrator, este vital sa stapanesti in acelasi timp multe abilitati: de la a tine rezervari pana la PR, managerul de restaurant este, cel putin la inceput, responsabil pentru toate.

Ultima actualizare: Miercuri, 09 Octombrie 2013

Accesări: 6094

Citeste mai mult...

Cum sa vinzi cat mai mult intr-un restaurant

Com sa vinzi mai mult intr-un restaurant

Tehnica pe care v-o propunem se numeste “upselling” si reprezinta o tehnica de vanzare care implica oferirea de sugestii de cumparare unui client, cu scopul de a-l convinge in mod indirect sa cumpere mai mult. Upsellingul este o strategie de marketing valoroasa in orice restaurant, dar, pentru a fi eficienta ca tehnica, ea trebuie explicata, inteleasa si exersata de catre chelneri. Ospatarii de restaurant, casierii si stafful din bucatarie care au legatura cu clientii ar trebui sa stie macar aceste tehnici, acestea crescand vanzarile fara a creste varietatea meniului.

Ultima actualizare: Miercuri, 09 Octombrie 2013

Accesări: 3775

Citeste mai mult...

Ce ar trebui sa urmareasca managerii de hotel in afacerea lor?

Sfaturi pentru managerii de hotel

Sunt multe hoteluri a caror constructie a costat o avere, totusi, stau cu camerele goale. In multe cazuri, lipsa inovatiei in ceea ce priveste strategia si actiunea este cel mai mare motiv de esec. Iata cateva puncte cheie in care puteti aplica inovatia sau pe baza carora veti putea imbunatati serviciile deja existente:

Ultima actualizare: Miercuri, 09 Octombrie 2013

Accesări: 1126

Citeste mai mult...

Sfaturi de baza pentru cei care doresc sa-si deschida primul restaurant

Sfaturi pentru cei care vor sa deschida un restaurant

Cel mai probabil, in spatele dorintei fiecaruia de a-si deschide propriul restaurant sta spiritul antreprenorial si pasiunea pentru industria ospitalitatii. Asa cum bine stim, de cele mai multe ori, pasiunea nu este un ingredient suficient pentru succes.

Ultima actualizare: Joi, 10 Octombrie 2013

Accesări: 7239

Citeste mai mult...

In perioada urmatoare, poti lua Freya Restaurant Mini GRATUIT

Soft Restaurant Gratis cu echipamente Diablos

De foarte multe ori, administratorii unui restaurant nou se confrunta cu provocari in ceea ce priveste alegerea unui soft de gestiune pentru restaurant care sa se muleze pe nevoile locatiei. De multe ori, bugetul unei astfel de investitii este limitat, din cauza tuturor cheltuielilor necesare deschiderii, in al doilea rand, nu reusesc sa se documenteze suficient pentru a vedea ce fel de soft le va eficientiza afacerea pe termen mediu si lung.

Ultima actualizare: Joi, 10 Octombrie 2013

Accesări: 1246

Citeste mai mult...

 
Prezentari video
Sustinem excelenta
Certificari ISO 9001 - ISO 27001

prezentari-video2

logoexcelsior

Certificari ISO

windows_8_compatible


LINKURI PARTENERE

URMARITI-NE PE
facebookyoutube google

 

Suport Tehnic pana la 24/7

Dorim sa va raspundem la toate intrebarile si sa va lamurim orice neclaritate. De aceea va putem oferi suport tehnic NON-STOP !

Nu ezitati sa ne contactati !

freya-phone
+4 021.636.70.85
+4 0761.658.430
freya-email
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Soft restaurant

|

Software restaurant

|

Gestiune magazin

|

Soft hotelier

|

Freya

|

Soft hotel

|

Soft gestiune

|

Soft gestiune restaurant

© 2015 Soft Tehnica - Freya® este marca inregistrata S.C. SoftTehnica S.R.L.