Freya Days 2015

Freya Days 2015

Weekend-ul acesta, echipa Freya a ”jucat” iar in deplasare!

Freya Days 2015, evenimentul cu, despre si pentru partenerii nostri, s-a desfasurat la Brasov in perioada 8-10 mai.  Sub deviza ”O afacere care produce doar bani nu este o afacere buna”, evenimentul a fost diferit de cel de anul trecut. Diferit prin obiective, prin asteptari, pentru ca zilele Freya nu sunt doar despre Freya, ci despre oportunitatile, afacerile, entitatile, prieteniile si energiile pe care le leaga. 

Am explorat impreuna cu partenerii nostri viziunea si obiectivele noastre, am asistat la povesti spuse de acestia despre oportunitatile si provocarile pe care le-am depasit impreuna de-a lungul anilor. Am avut invitati supriza, cu afaceri complementare, pentru a largi si mai mult aria de oportunitati.

Pentru ca Freya este punctul nostru de legatura, am prezentat cele mai noi functionalitati si dezvoltari, care tin pasul nu doar cu schimbarile legislative, ci si cu evolutia pietei si a nevoilor clientilor nostri. Urmariti-ne in perioada urmatoare pentru a afla cateva dintre acestea. 

Dupa prezentarea noutatilor, partenerii nostri ”s-au jucat” cu noile functionalitati in cadrul laboratoarelor Freya. Au vizitat fiecare stand de prezentare, au pus intrebari, au experimentat. Le multumim pe aceasta cale pentru curiozitate si deschidere!

Pentru ca laboratoarele Freya au reprezentat un cadru de invatare productiv, acestia au putut sa isi testeze cunostintele dobandite in cadrul unui concurs cu premii, unde toti participantii au fost castigatori.

Pana la urma, cele mai importante rezultate pentru noi au fost feedback-ul, ideile si propunerile pe care l-am primit de la partenerii nostri, referitoare la piata, nevoile clientilor, noi dezvoltari. Implicarea si interesul pe care l-au manifestat in dezvoltarea produselor noastre ne demonstreaza ca toate entitatile implicate in aceasta relatie de reciprocitate isi doresc sa crestem impreuna.

Regasiti mai jos cele relatate in cateva imagini si ramaneti aproape, zilele urmatoare vom posta pe pagina noastra de Facebook pozele de la eveniment.

 
Prezentari video
Sustinem excelenta
Certificari ISO 9001 - ISO 27001

prezentari-video2

logoexcelsior

Certificari ISO

windows_8_compatible


LINKURI PARTENERE

URMARITI-NE PE
facebookyoutube google

 

Suport Tehnic pana la 24/7

Dorim sa va raspundem la toate intrebarile si sa va lamurim orice neclaritate. De aceea va putem oferi suport tehnic NON-STOP !

Nu ezitati sa ne contactati !

freya-phone
+4 021.636.70.85
+4 0761.658.430
freya-email
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Soft restaurant

|

Software restaurant

|

Gestiune magazin

|

Soft hotelier

|

Freya

|

Soft hotel

|

Soft gestiune

|

Soft gestiune restaurant

© 2015 Soft Tehnica - Freya® este marca inregistrata S.C. SoftTehnica S.R.L.