Freya in 2014 - Episodul 5 - Casa noua

Sediu nou

Incheiem seria episoadelor in care povestim anul 2014 cu un subiect care a marcat in mod obiectiv cresterea si evolutia noastra. Pe 6 decembrie 2014, Mos Nicolae a rasplatit eforturile noastre cu un sediu nou.

Multi pot vedea acest pas ca unul natural, normal, ca o incununare a succesului nostru. Insa pentru noi a insemnat un obiectiv comun, efort si satisfactie. Procesul s-a petrecut asa cum s-ar petrece intr-o familie.

Pe langa planificarea continua, alegerea mobilei, a culorilor, a echipamentelor, pe fundal se derula o asteptare continua, nerabdare, discutii despre cum va fi, despre ce vrem sa facem, despre cum o sa arate spatiul in care o sa muncim impreuna. Nu mai vorbim despre cum fiecare isi revendica biroul, inainte ca planul de compartimentare sa fie macar definitivat smiley.

Am vrut ca aceasta mutare sa nu insemne doar schimbarea adresei. A insemnat schimbarea cadrului, schimbarea viziunii, intrarea intr-o noua etapa, crestere, evolutie. In istoria noastra am marcat schimbarile mari si evolutia printr-un spatiu de lucru nou, din ce in ce mai mare si din ce in ce mai aproape de ce insemnam noi.

Sediul acesta este primul din seria sediilor ce urmeaza a fi deschise, pentru ca, asa cum stiti deja, am deschis puncte de lucru in New York si in Republica Moldova.

Deschiderea oficiala a avut loc pe 6 decembrie, la jumatatea zilei, cand echipa si-a luat la revedere de la vechiul birou si cu bagajele in brate a plecat spre noul sediu.

Pe langa baloane, braduti, si alte decoratiuni, Mos Nicolae a adus si echipamente noi. Provocarea a constat in a-ti face rabdare sa le descoperi pe toate, pentru ca eram inconjurati de elemente noi.

La finalul anului, avand “corabia” pregatita, am hotarat ca anul acesta sa ridicam din nou “toate panzele sus” spre noi oportunitati. Oportunitati care nu au intarziat sa apara si despre care vom vorbi in continuare.

Tineti aproape, la cat de rapid crestem, s-ar putea sa avem nevoie de un sediu mai mare cat de curand.

=

 
 
Prezentari video
Sustinem excelenta
Certificari ISO 9001 - ISO 27001

prezentari-video2

logoexcelsior

Certificari ISO

windows_8_compatible


LINKURI PARTENERE

URMARITI-NE PE
facebookyoutube google

 

Suport Tehnic pana la 24/7

Dorim sa va raspundem la toate intrebarile si sa va lamurim orice neclaritate. De aceea va putem oferi suport tehnic NON-STOP !

Nu ezitati sa ne contactati !

freya-phone
+4 021.636.70.85
+4 0761.658.430
freya-email
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Soft restaurant

|

Software restaurant

|

Gestiune magazin

|

Soft hotelier

|

Freya

|

Soft hotel

|

Soft gestiune

|

Soft gestiune restaurant

© 2015 Soft Tehnica - Freya® este marca inregistrata S.C. SoftTehnica S.R.L.