Freya Road Show 2015

Freya Road Show 2015

In dimineata aceasta, colegii nostri au pornit la un drum lung, dar intens. Cursa contra-cronometru arata cam asa: de parcurs 7 judete in doar 5 zile, in cadrul Road Show-ului pe care il organizam anual in vederea construirii unor parteneriate strategice alaturi de antreprenori cu aceleasi idealuri ca ale noastre. 
 
Cei aproape 2000 de km pe care ii au de parcurs in 5 zile, strabat urmatoarele judete: Sibiu, Alba, Satu-Mare, Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin, notate in ordinea de parcurgere. 
 
Daca nu va suna a cursa contra-cronometru, adaugam minimum 5 intalniri pe zi in fiecare oras, iar joi si vineri vor fi acoperite cate doua orase pe zi. 
 
Ce inseamna acest Freya Road Show pentru noi? Povestea noastra nu este doar despre noi... ci si despre parteneriate de succes, asa cum va spuneam intr-un articol precedent. Scopul acestei provocari este acela de a identifica antreprenori entuziasti, alaturi de care sa ne continuam drumul „cu toate panzele sus!”. 
 
Dupa cum puteti vedea in pozele de mai jos, astazi colegii nostri au ajuns in Sibiu, iar maine vor fi in Alba. Pentru ca ne place sa va tinem la curent, le puteti urmari aventura pe pagina noastra de Facebook.
 

 
 
 
Prezentari video
Sustinem excelenta
Certificari ISO 9001 - ISO 27001

prezentari-video2

logoexcelsior

Certificari ISO

windows_8_compatible


LINKURI PARTENERE

URMARITI-NE PE
facebookyoutube google

 

Suport Tehnic pana la 24/7

Dorim sa va raspundem la toate intrebarile si sa va lamurim orice neclaritate. De aceea va putem oferi suport tehnic NON-STOP !

Nu ezitati sa ne contactati !

freya-phone
+4 021.636.70.85
+4 0761.658.430
freya-email
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Soft restaurant

|

Software restaurant

|

Gestiune magazin

|

Soft hotelier

|

Freya

|

Soft hotel

|

Soft gestiune

|

Soft gestiune restaurant

© 2015 Soft Tehnica - Freya® este marca inregistrata S.C. SoftTehnica S.R.L.