Freya Therapy - un modul dedicat industriei balneare

Freya a implementat cu succes, la Călimănești – Căciulata,  proiectul Freya Therapy. 

 

Proiectul a constat în centralizarea, gestiunea și raportarea concomitentă a întregului spectru de activități a 10 unități hoteliere și balneoclimaterice. Cumulat, aceste unități, reprezintă un business de peste 9 milioane euro anual. De la rezervări pe camere, la flow de tratamente, număr de locuri, ticketing, gestiune parcare, acces la piscine, restaurant și multe alte module special dezvoltate pentru acest tip de operațiune. Proiectul va avea ca rezultat o diminuare considerabilă a timpilor de rezervare/alocare a locurilor, eficientizarea tuturor proceselor interne, reducerea costurilor și creșterea profitabilității in toate segmentele stațiunii.

„De la început acest proiect se anunța ca unul de anvergură, 10 locații, peste 1000 de camere, 10 restaurante  ce servesc zilnic sute de persoane, zeci de proceduri balneoclimaterice de urmărit și programat pentru toți oaspeții, mii de rezervări, locuri simple, locuri duble, parcări, ticketing pentru diverse activități, integrarea cu vouchere din diferite sisteme, Casa de Pensii, fise de tratament și multe alte module pe care nici nu le putem enumera.

Au fost necesare sute de ore suplimentare, nu doar cu multă dezvoltare pe software ci și cu regândirea arhitecturii întregului sistem. Am vrut sa generăm soluția cea mai bună, nu doar o soluție viabilă. Ne-a luat aproape 2 ani să ajungem aici, cu aproape 30.000 de euro investiți în dezvoltare și implementare. Ne așteptam la asta, considerând Călimănești – Căciulata una dintre cele mai mari operațiuni din industria balneară, ne-am dorit sa fim parte activă din acest proces de modernizare, renaștere și eficientizare a unei zone din industria turistică românească cu un potențial imens de dezvoltare”– declară Iulian Popescu, administrator și acționar Soft Tehnica.

Începând cu luna Ianuarie 2016 întreg complexul Călimănești – Căciulata utilizează noul sistem Freya Therapy, optimizând astfel toate aspectele business-ului.

„Freya Therapy este o noua etapă, foarte necesară, în evoluția business-ului nostru aici la Călimănești – Căciulata. Ne așteptăm la rezultate imediate odată cu începerea utilizării noului sistem. Soft Tehnica s-a dovedit a fi un parter de încredere și mai presus de toate, foarte implicat, pe parcursul acestui proces de implementare. Au fost mereu deschiși către cerințele noastre, au înțeles nevoile și au participat în mod activ la găsirea soluțiilor, iar pentru asta le mulțumim.

Acum la final putem spune ca am ales cel mai bun partener pentru proiectul nostru.” – declară Mihai Păunete, director IT la Călimănești - Căciulata. 

 

 

 

 

 

 
Prezentari video
Sustinem excelenta
Certificari ISO 9001 - ISO 27001

prezentari-video2

logoexcelsior

Certificari ISO

windows_8_compatible


LINKURI PARTENERE

URMARITI-NE PE
facebookyoutube google

 

Suport Tehnic pana la 24/7

Dorim sa va raspundem la toate intrebarile si sa va lamurim orice neclaritate. De aceea va putem oferi suport tehnic NON-STOP !

Nu ezitati sa ne contactati !

freya-phone
+4 021.636.70.85
+4 0761.658.430
freya-email
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Soft restaurant

|

Software restaurant

|

Gestiune magazin

|

Soft hotelier

|

Freya

|

Soft hotel

|

Soft gestiune

|

Soft gestiune restaurant

© 2015 Soft Tehnica - Freya® este marca inregistrata S.C. SoftTehnica S.R.L.