Team Building Soft Tehnica 2015 - ”Noi suntem toti”

A trecut o saptamana de cand ne-am intors din Team Building si inca ii simtim efectele! Am petrecut 4 zile minunate in Paraul Rece, Predeal, unde ne-am jucat, ne-am distrat, ne-am pus la incercare, ne-am provocat, ne-am ajutat unii pe altii si am impartit si o raceala zdravana.

Anul asta ne-am gandit sa facem ceva diferit inca de pe drum, asa ca am mers impreuna cu autocarul. In prima seara ne-am destins, ne-am relaxat si am incins prima petrecere.

Am inceput activitatile cu o provocare pe echipe: sa gandim impreuna o aplicatie inovativa, un business plan pentru aceasta, dar si un spot publicitar. Dupa doua zile de brainstorming, idei, filmari, logo-uri, planuri, prezentari, echipele s-au confruntat intr-o arena, unde au trebuit sa convinga juriul sa investeasca in aplicatia lor. Desi cu totii am luat activitatea in serios, nu am putut sa nu realizam clipuletele si cu o doza de umor.

Ce a urmat dupa prima sesiune de filmari, a presupus ceva efort fizic si concentrare, pentru ca am pornit impreuna prin munti, intr-un Treasure Hunt distractiv si provocator. Am rezolvat multe probleme, am interpretat harti, am indeplinit provocari pentru a afla urmatoarele indicii, am cautat obiecte fiind legati unii de altii. Dar mai ales, am urcat pe distante atat de mari, incat nu ne-am fi provocat niciunul dintre noi sa le parcurgem singuri si fara competitie.

Urmatoarea zi am lucrat altfel in echipa, a trebuit sa ne facem strategii, sa ne aparam si sa atacam, pentru ca am jucat paintball.  Apoi ne-am incercat puterile la inaltime si ne-am depasit fricile intr-o sesiune de Adventure Park, ceva mai complicata decat parea de pe sol.

O zi atat de plina nu putea sa nu se incheie cu un foc de tabara calduros, insotit de vin fiert, o chitara si multa relaxare. Si pentru ca ne-am relaxat, am prins curaj si ne-am aventurat la un joc de strategie in padure, pe intuneric.  Chiar si celor curajosi le-a adus ceva emotii aceasta experienta.

Pana la urma,  activitatile de mai sus au fost legate de bucurie, cunoastere, comunicare, curiozitate, curaj. Noi simtim ca ne-am intors mai puternici si mai uniti. De aici, suntem gata, ca de obicei, pentru noi provocari.

 
Prezentari video
Sustinem excelenta
Certificari ISO 9001 - ISO 27001

prezentari-video2

logoexcelsior

Certificari ISO

windows_8_compatible


LINKURI PARTENERE

URMARITI-NE PE
facebookyoutube google

 

Suport Tehnic pana la 24/7

Dorim sa va raspundem la toate intrebarile si sa va lamurim orice neclaritate. De aceea va putem oferi suport tehnic NON-STOP !

Nu ezitati sa ne contactati !

freya-phone
+4 021.636.70.85
+4 0761.658.430
freya-email
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Soft restaurant

|

Software restaurant

|

Gestiune magazin

|

Soft hotelier

|

Freya

|

Soft hotel

|

Soft gestiune

|

Soft gestiune restaurant

© 2015 Soft Tehnica - Freya® este marca inregistrata S.C. SoftTehnica S.R.L.